Få kostnadsfri offert / rådgivning. Svar inom 24 timmar. Klicka här!

Vårt projekt på 24 Hour Business Camp

Vårt projekt på 24 Hour Business Camp heter Min Placering.

Denna sida har vi skapat tillsammans med vår samarbetspartner – Klieglight Solutions (experter på sökmotoroptimering).

Min Min Placering kan man enkelt se vilken placering ens egen eller någon annans hemsida har med utvalda sökord. Tjänsten är väldigt enkel att använda. Man fyller i adressen till sin hemsida, väljer sedan 3 sökord och trycker sedan på starta. Sedan kommer resultatet fram, man ser direkt vilken plats respektive sökord har på olika sökmotorer.

Vi på Cinemavision har sökordsoptimerad vår hemsida. Om man tex skriver ordet reklamfilm ligger vår hemsida www.cinemavision.se på första sidan. Men vi har även optimerad hemsidan efter andra ord, och det problem vi hade tidigare var att det tog sådan tid att försöka se vilken plats man har på olika sökmotorer med olika sökord, och även när man skulle se om det har skett någon förändring sedan tidigare. Därför tog vi fram tjänsten Min Placering, dels för vi känner att det är något vi själva kommer att ha användning av, och dels för att vi vill dela med oss den för alla som behöver. 

Tjänsten kostar ingenting och man behöver inte ange någon adress eller namn för att kunna använda den. Alltså finns det ingen riskt att man kommer att bli kontaktad av någon säljare så fort man har använt den!

Klicka på bilden för att komma till Min Placering

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>