Få kostnadsfri offert / rådgivning. Svar inom 24 timmar. Klicka här!

Inspelning av reklamfilm för STCC och Motorstadion

Det är full rulle för oss på Cinemavision Videoproduktion. I tisdags var vi och spelade in en reklamfilm för STCC och Motorstadion Gelleråsen i Karlskoga. Reklamfilmen kommer att sändas på TV3 fom maj. Det var en riktigt rolig inspelning. Stämningen var på topp och alla som var med hade riktigt skoj. Nedan ser ni bilder från själva inspelningen. Medverkande var bla Rickard Göransson, Jan Flash Nilsson, Thed Björk. Vi kommer även publicera själva reklamfilmen här på bloggen så fort den är klar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>