Få kostnadsfri offert / rådgivning. Svar inom 24 timmar. Klicka här!

Ny film av Cinemavision för Sundbybergs Stad

Vi har ju tidigare producerat en film för Sundbybergs stad inför skolvalet. Den informationsfilmen kan ni se här och nedan hittar ni även en citat från Monika Lönnbom som beställde filmen av oss:

”Vi valde CinemaVision eftersom vi kände att de verkligen förstod vad det var för typ av film vi ville ha. Det var bråttom med produktionen och viktigt att det blev rätt. Samarbetet flöt på mycket bra fast vi hade så ont om tid. Något som jag särskilt uppskattat är deras förmåga att få kontakt med dem som ska intervjuas, det blir avspänt och naturligt och det märks verkligen på resultatet. Vi är väldigt glada över vår film och den har fått mycket uppskattning, folk berättar till och med att de blir lite tårögda när de ser den och det var precis det resultatet vi ville ha”

Nu har vi på Cinemavision Videoproduktion producerat en ny film för Sundbybergs stad som ni kan se här nedan. Vi tackar återigen Sundbybers Stad för förtroendet och ser fram emot fler samarbetstillfällen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>