Få kostnadsfri offert / rådgivning. Svar inom 24 timmar. Klicka här!

Anton Berg – Cinemavisions senaste kund

Anthon Berg har mer än ett hundra års erfarenhet av exklusiv chokladtillverkning. Anthon Berg grundades år 1884 och är sedan 1954 en del av Toms Confectionery Group.  År 1957 erhöll Anthon Berg den eftertraktade statusen som kunglig dansk hovleverantör.

I februari månad kommer Anton Berg i samarbete med Omnicommediagroup att lansera sina nya hemsida. Hemsidan kommer bestå av olika världar, en för vajre smak. Alla världar kommer att representeras av en film.

Vi på Cinemavision Videoproduktion har fått äran att producera samtilga filmer till Anton Bergs hemsida. Vi kommer under året att producera 12 filmer för hemsidan. Vi är nu i full fart med produktionen. Håll utkik här på bloggen så kommer vi lansera filmerna här allt eftersom.

Vi tackar Omnicommediagroup och Anton Berg för förtroendet och ser fram emot ett långsiktigt samarbete.

Anton berg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>