Få kostnadsfri offert / rådgivning. Svar inom 24 timmar. Klicka här!

24 Hour Business Camp är SLUT…

Nu är 24 Hour Business Camp slut, och vi på Cinemavision är tillbaka i “verkligheten”. Det var ett otroligt roligt och spännande event. Vi fick träffa många unga moderna enteprenörer…

Vi på Cinemavision har alltså dokumenterat hela eventet och ska inom kort försöka klippa ihop det till en ca 45 min lång dokumentär… Vidare har vi även utvecklat ett eget projekt under eventet som heter Min Placering, tillsammans med Klieglight Solutions som är experter på sökmotoroptimering. Jag kommer skriva lite mer om vårt projekt i ett annat inlägg senare i veckan.

Jag kommer även under vecka skriva några inlägg om våra tankar och reflektioner kring eventet. Vi har blivit ombedda av ganska många deltagare att lägga upp några videoklipp som vi har filmat, och det ska också försöka göra under nästa vecka.

Under tiden får ni kika på några bilder från 24 HBC. Det första kortet är på Peter Belwon (Cinemavision), Jonas Lejon (www.bloggy.se) och David Ovsepan (Cinemavision). Glöm även inte rösta på vårt projekt Minplacering på www.24hourbusinesscamp.com

1 Comment

  1. [...] Vårt projekt på 24 Hour Business Camp heter Min Placering. [...]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>