Få kostnadsfri offert / rådgivning. Svar inom 24 timmar. Klicka här!

För många möten – bloggen får lida :)

Hej, vi har varit lite dåliga på att uppdatera bloggen de senaste dagarna. Det beror helt och hållet på att vi helt enkelt har för mycket att göra när det gäller möten och produktioner av reklamfilmer. Egentligen är det en dålig ursäkt, för bloggen är ju vår själ, och den borde vi ta hand om :) Men har man deadlines att passa och möten att gå på, så kan man ju inte direkt boka bort de…

 

För övrigt rullar det på mer än vanligt just nu. Det känns som om varje dag så är det nya saker som händer och nya människor man träffar. Vi har möten i princip alla dagar den här veckan, och det var tom så stressigt idag att jag inte hann ta lite bilder.

                                                            

Idag var jag på möten under halva dagen på Iqube. Dels hade jag ett möte med en strategi coach som gav oss tips och råd agående vår hemsida www.cinemavision.se. Sedan hade jag möten med Cecilia på Iqube, där vi gick igenom Google Adwords och diverse andra program. Och slutligen hade jag ett möte med Daniel på AD-TV, ett företag som vi samarbetar med.

Har som sagt inga bilder från möten idag :( Men jag ska dit igen på fredag, och då ska jag försöka ta lite bilder, under tiden får ni njuta av den här underbara bilden istället :)

                                           

1 Comment

  1. koorosh

    On: Reply

    bra att ni jobbar hart grabbar.. snart ar mina studier slut och jag behover en sponsor eftersom csn inte langre ger mig pengar.. peter, kann dig traffad!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>