Få kostnadsfri offert / rådgivning. Svar inom 24 timmar. Klicka här!

Entreprenörer som är tysta är DUMMA!

Nu är det tredje gången det händer…

Jag brukar tycka att jag är rätt så duktig på att representera Cinemavision. Oavsett var jag är, i mataffären, tapetaffären, på fiket, möbelaffären brukar  jag fråga hur de brukar markandsföra sig och berättar om Cinemavision och vad vi kan göra för de…

Visst kan vissa bakom mig i kön ibland bli irriterade, och tycker säkerligen att jag är allmänt dryg :) Men jag tycker det är jättekul att fråga och det är enligt min mening absolut bästa sättet att sprida sitt namn, och helt klart det billigaste sättet att marknadsföra sig…

Nu är det alltså tredje gången det händer!!!! Jag ska handla i en affär och tänker jag borde fråga om de brukar annonsera på tv, men sen tänker jag, eh det är ingen ide, de har säkert inte råd att köpa reklamplats på TV. Och så en vecka senare helt plötsligt ser man deras reklam på TV!!!!!!!!!!!

Hur dum känner man sig inte då?!?!?!?

Och, ok om det hade hänt en gång, men nu är det alltså tredje gången… Och till råga på allt så är 2 av  reklamen under all kritik! Hade vi på Cinemavision gjort det, hade vi garanterat gjort mycket snyggare och säkert billigare…

Slutsatsen är:

ENTREPRENÖRER SOM ÄR TYSTA ÄR DUMMA

Fom nu ska jag ALLTID fråga om reklam, oavsett var jag är, även om står i kön i lokalkiosken… :) Vem vet, ägaren kanske har en bror eller svåger eller en älskarinna som äger en klädbutik som verkligen behöver en reklamfilm :)

Mvh

Ps. nästa gång jag inte frågar, ska vi se till att hajen biter mig…

1 Comment

  1. koorosh

    On: Reply

    nasta gang du inte fragar kommer jag bita dig!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>