Få kostnadsfri offert / rådgivning. Svar inom 24 timmar. Klicka här!

Ny kund – Frida Förlag och Tidningen SOLO

Vi har varit lite dåliga på att uppdatera bloggen på sistone. Men det har inte berott på lathet :) , utan på att vi har väldigt många produktioner vi jobbar med just nu, och det tar sin lilla tid. Vi kommer att presentera alla produktioner vi gör här på bloggen så fort de är klara och vi börjar nu med en som är klar.

Vi har fått äran och glädjen att få Frida Förlag AB som en ny kund. Vi på Cinemavision har producerat deras nya reklamfilm för Tidningen SOLO. Reklamfilmen kommer att sändas på Kanal 5 from 8/3, men ni kan se den redan nu här på bloggen…

2 Comments

  1. [...] Vi har tidigare berätta om vår kund Frida Förlag och visat reklamfilmen för tidningen SOLO som s… Nu har vi på Cinemavision producerat en ny reklamfilm för SOLO som kommer att visas på Kanal 5 fom 6 april. Ni kan dock se filmen redan nu om ni klickar på videolänken nedan… [...]

  2. [...] har tidigare berättat om vår kund Frida Förlag som har beställt reklamfilmer av oss för sänding på Kanal 5. Nu har vi på Cinemavision [...]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>