Få kostnadsfri offert / rådgivning. Svar inom 24 timmar. Klicka här!

Entreprenörer – bättre bilförare!?!

Jag har upptäckt en sak när jag kör bil. Vanligtvis blir jag ofta upprörd när jag kör, speciellt när jag befinner mig i mindre orter. Tycker att hälften av de som kör bil ute på vägarna inte ens borde ha körkort.

Det hände förut då och då att man hängde sig på tutan och visade tydligt vad man tyckte om bilföraren som precis svängde in på vägen och körde 30 på en 70 väg…

Men sedan jag har blivit entreprenör har jag upptäckt att jag har blivit myckte lugnare. Ok jag kan fortfarande bli arg och avreagera mig i bilen, men jag tutar inte! Och anledningen till det är att jag tänker att personen i bilen framför kan vara en blivande eller nuvarande kund, och man vill ju inte förstöra sitt företags rykte pga av en sån sak. Man representerar sitt företag 24 timmar om dagen, och det gäller att tänka sig för innan man gör något “dumt”.

Jag kan tänka mig att många etreprenörer tänker likadant, och har man sitt företags logga på bilen bör man vara ännu försiktigare…

Så slutsatsen är: Entreprenörer ÄR bättre bilförare, eftersom de konstant representerar sitt företag.

Man kankse borde kontakta Vägverket och föreslå om ett bidrag till entreprenörer eftersom vi bevisligen är bättre bilförare :) Vad sägs?

Mvh David Ovsepian

1 Comment

  1. Amin

    On: Reply

    Jag håller med dig helt och hållet.
    Världen är för lite och varje person är en potensial kund :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>